Nuffnang

CARI KANDUNGAN BLOG MAN PERLIS

Loading

[2 Video] Penjelasan Pemilik Video Baru Couple Seminggu Janji Setia

As-Salam. Oh, rupanya si gadis itu merupakan seorang blogger juga. Terdetik hati untuk kongsi apa yang diluahkan, semoga apa yang berlaku menjadi iktibar untuk blogger, khususnya blogger remaja Malaysia.

Segala ini berlaku gara-gara video couple seminggu janji setia yang telah dimuat-naik ke laman video popular YouTube. Saya sebelum ini ada menulis sebuah entri teguran ikhlas bertajuk - Baru Couple Seminggu Sudah Janji Setia


Dan entri ini pula saya ingin memuatkan penjelasan pemilik video tersebut - seorang blogger yang telah menulis mengenai isu ini di blognya yang telah mendapat lebih daripada 850 komen (semasa entri ini ditulis). Ia ditulis oleh Puteri Awani ... insan yang bertanggungjawab merakam video tersebut.


Baca luahan dan penjelasan darinya. Dan tunaikan permintaan gadis manis ini .... kerana segalanya telah  

Penjelasan Pemilik Video Baru Couple Seminggu Janji Setia
Assalamualaikum , Mesti tengah panas dengan verita video Puteri kan ? Hmm , sebenarnya video tu di uploadkan lama dh tapi di privatekan dan video tu takdak sapa yg view. Memang niat taknak publickan tapi masa hangout last week ramai pulak yang nk view , Mulanya kami *saya dengan ery* terima komen yang baikbaik daripada anda semua. Kami ingat benda ni akan okay, Puteri ada mintak nk private balik vid tu tapi ery tak kasi sbb dia kata semua orang suka dan dia nk download masuk note II dia. So tak jadik lah nk privatekan semula.
Puteri tahu ini semua salah Puteri buat vid mcm tu . Puteri nak mintak maaf kalau ada buat koqang rasa sakit mata ka sakit telinga ka apa. Allah uji Puteri ni bersebab. Mungkin atas apa yg dah Puteri buat selama ni. Mmg dari dulu lagi Puteri ramai haters, tapi selepas buat vid ni lagi bertambah lah kan? Malah seluruh malaysia mugkin seluruh dunia. 
Allah maha mengetahui apa yg akan berlaku disebalik semua ini. Mungkin Allah rindukan doa daripada hambanya yang bernama Syazwani :') Allah rindukan solat taubat dari hambanya. Dia lebih tahu daripada segalanya. Puteri hanya mampu berdoa dan melihat. Korang ramai namun ? Puteri seorang diri , Nasib ada kawankawan yang sangat baik dan selalu sokong wani dari belakang . 
Puteri mohon , orang yg upload vid puteri kt youtube, tlg lah delete. Puteri baru tahu saat dan ketika ini siapa yang bergelar kawan dan bergelar musuh . Mungkin verita ini akan terus tersebar tapi, Puteri redha dengan dugaan Allah malah Puteri bersyukur diatas apa yg berlaku ini mengakibatkan Puteri selalu mendekatkan diri dengan Allah. 
SubhanaAllah, Semalam lepas tengok apa yg terjadi , Hati gelisah sangatsangat. Walaupun kawankwan, family dah ckp sabar semua tapi ttp tak okay . Lepas buat solat solat semua, baca alquran , rasa betapa tenangnya hati ni. Allah maha berkuasa. 
Mungkin setakat ini sahaja post saya buat kali ni. Tapi ini mungkin post terakhir dari saya. Assalamualaikum :') - Sumber: Puteri Awani
Dah baca luahan si Puteri Awani ni (sedap namanya kan?), maka pihak-pihak yang mungkin terbabit eloklah tunaikan permintaan tuan milik badan. Ia demi menjaga aib rakan blogger yang juga seorang Muslim yang akan menyambut dan melaksanakan tanggungjawab Ramadan, sama seperti anda .. sama seperti saya.

Saya menyampaikan hasrat ini kerana saya tahu ramai blogger ada buat entri yang berkaitan. In Sha Allah, berbuat baik amalan mulia, buat jahat janganlah sekali.


Saya tengok wajah kiut seorang gadis .. lalu teringat akan anak gadis saya. Maafkan dia atas apa yang dah berlaku. Terbaik dan syabas buat Puteri Awani kerana menyedari akan kesilapan yang telah berlaku.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Loading...