Nuffnang

CARI KANDUNGAN BLOG MAN PERLIS

Loading

Tergempar Yana Samsudin Mempunyai Deria Keenam, Merasa Kewujudan Makhluk Halus?

Tergempar Yana Samsudin Mempunyai Deria Keenam, Merasa Kewujudan Makhluk Halus?| Pelakon wanita yang cantik jelita, Yana Samsudin mendedahkan bahawa Yana mempunya deria keenam semenjak kecil lagi. Yana juga selalu bermimpi dan mimpi tu akan menjadi kenyataan pada realitinya. Yana juga mengakui kerap terjumpa gumpalan rambut di bilik airnya walaupun sudah membersihkan bilik air tersebutt sebelum ini.
Seram-Yana-Samsudin-Ada-Deria-Keenam
“Saya tak tahu apa sebenarnya berlaku, tetapi perkara ini merunsingkan fikiran. Saya tenggelam punca kenapa tiba-tiba demam dan selalu jumpa rambut. Sampai satu tahap, saya tildak boleh fokus berlakon disebabkan badan dan otak terlalu penat. “Keadaan semakin teruk bila saya berlakon cerita seram. Selalu saya jumpa gumpalan rambut di bilik air, walhal saya sudah bersihkan bilik sebelum keluar. Bila belek, rambut itu panjang, sedangkan rambut saya pula pendek. Tak ada orang lain gunakan bilik air saya melainkan saya seorang,” jelas Yana Samsudin.”
Apa yang terjadi semua kerja Allah. Kemungkinan ada hikmah yang terjadi diatas semua yang Yana Samsudin lalui.
Woww – Apa yang belaku pada Yana sebenarnya ada hikmah, mungkin ini adalah ujian untuknya lebih mendekatkan diri pada Allah s.w.t. Di harap Yana tidak menggunakan kelebihan tersebut kearah keburukan malah membuat sesuatu yang perkara yang baik untukknya.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Loading...